sâmbătă, 18 februarie 2012

Ceva interesant pentru noi =)

Buna printzesele =**

Un subiect adoptat astazi este: Ce nu trebuie sa trecem cu vederea la partenerul nostru,5 defecte care nu trebuie accepate..



1. Probleme cu igiena. Oricat de mult ai vrea sa ignori problema asta, ea nu va disparea de la sine. Si s-ar putea ca nici tu sa nu fii in masura sa oferi o solutie, dar poti incerca sa bati un apropo. Daca nu se schimba nimic, fugi cat de repede poti! Un om care are o problema cu igiena va avea inevitabil si probleme de sanatate, iar multe dintre ele sunt contagioase! Ca sa nu mai vorbim de problemele de popularitate…

2. Problemele cu viciile . Oare ar fi frumos si placut sa miroase a tigara,bautura de la prietenul tau? Nu cred..Abuzurile pot avea consecinte grave asupra sanatatii sau, in cazul jocurilor de noroc, ii pot cauza prietenului tau probleme financiare grave. Incearca sa-l ajuti, nu te face ca nu observi. Daca te simti pana la urma depasita de situatie, nu e lasitate sa il parasesti, ba chiar e dovada de intelepciune.

3. Lipsa sinceritatii. Acest punct este deosebit de important.Nu cred ca o relatie va fi de durata cu minciuni pretutindeni.Il iubesti si il ierti. Dar daca l-ai prins cu minciuna ar trebui sa te gandesti bine la viitorul relatiei voastre. Pana la urma, relatia voastra se bazeaza pe faptul ca va spuneti totul unul altuia, nu-i asa? Daca el te minte si nu poti avea incredere in el, legatura voastra se va rupe.

4. Probleme cu agresivitatea. Acesta este punctul culminant. Traim intr-o lume stresanta si ar fi anormal sa nu avem din cind in cind accese de furie. Dar daca prietenul tau ajunge sa sparga sis a tranteasca si chiar sa tipe la tine si sa te jigneasca, este clar ca problema nu poate fi trecuta cu vederea. Asemenea iesiri violente sunt foarte periculoase. Nu trebuie sa permiti nimanui sa te agreseze verbal sau fizic, meriti mult ma mult de atit.

5. Infidelitatea. Daca in relatia asta nu sunteti doar doi, e clar ca tu esti in plus. Daca treci cu vederea infidelitatea partenerului tau, vei vedea ca nu faci decit sa amini despartirea. O astfel de scapare reflecta o problema grava legata de angajamentul fata de tine. Daca nu te respecta si te insala, ar trebui sa cauti pe altcineva.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu