luni, 6 februarie 2012

Horoscop 06.02.12 DOAR pentru voi ! =)




Va spun la sigur ca acest horoscop este adevarat..so..enjoy it ! =) =*


Berbec

Esti greu de multumit si te superi cu usurinta din lucruri minore. Invata sa fii mai detasata; iei totul prea in serios si strici dispozitia celorlalti.


Taur

In sfarsit, se pare ca a meritat asteptarea. Astazi primesti o veste foarte buna si reusesti sa iti solutionezi o problema delicata, care te macina de mai multa vreme.

Gemeni

Incearca sa nu te lasi doborata de vestile pe care le primesti astazi. Te asteapta un program dinamic la locul de munca dar spre seara se anunta foarte multa distractie.

Rac

Daca vrei poti sa intelegi ce-ti spun cei din jurul tau. Renunta la incapatanare si o sa observi mai clar ce este in beneficiul tau.

Leu

Fiecare trebuie sa se descurce pe cont propriu. Aminteste-le asta si acelor persoane care te asalteaza cu atentii doar cand au nevoie de ceva.

Fecioara

Primesti semnale subtile si ai face bine sa nu le ignori. Partenerul tau incearca sa iti transmita ceva si nu infrazneste sa adopte o atitudine mai ferma.


Balanta


Nu lasa teama sa iti acapareze gandurile. Vorbeste despre ceea ce te ingrijoreaza si o sa te simti mult mai relaxata apoi.

Scorpion

Astazi risti sa cedezi impulsurilor de moment si o sa regreti deciziile luate. Simti ca este momentul perfect sa-ti faci dreptate si iti reprimi cu greu furia.


Sagetator (mee =) )

Nu te simti atacata daca cineva iti impartaseste opinii complet diferite fata de ale tale. Pastreaza-ti calmul si incearca sa citesti printre randuri.

Capricorn

Urmeaza-ti intuitia si nu vei da gres astazi. Creativitatea ta este la cote maxime si te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Varsator

Planifica-ti activitati recreative spre seara, deoarece in timpul zilei nu vei avea prea mult timp de respiro. Concentreaza-te si o sa-ti termini treaba la timp.

Pesti

Acum este momentul sa iti valorifici talentele ascunse. Ai oportunitatea sa iti transformi o pasiune mai veche intr-o afacere profitabila.

La capitolul astrologie cam atit!!! =*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu