marți, 17 aprilie 2012

Horoscop 17.04.2012

Salut dragele mele! =**

Pentru astazi am horoscopul vestit...



Urmati-va actiunile si totul va fi bine..

Sa incepem:




Berbec
Iti doresti sa faci schimbari majore intr-o relatie, dar iti este teama de urmari. Cu toate astea, cauti un moment oportun pentru a trece la actiune.  




Taur
Solutioneaza neintelegerile cu calm. Daca trebuie sa mediezi un conflict fii obiectiva si nu incerca sa tii partea nimanui. 




Gemeni
Astazi ai oportunitatea sa te bucuri de o zi relaxanta. Lasa in urma grijile pentru problemele nerezolvate si gandeste pozitiv.




Rac
Ti-ai dori sa iti poti oferi ajutorul ori de cate ori este necesar. Insa, oricat ai vrea, nu reusesti sa fii  intotdeauna acolo unde esti chemata. 


Leoaica
Te bucuri de avantaje importante in plan social. In sfarsit ti se da dreptate si simti ca detii din nou controlul. Nu exagera cu mindria.




Fecioara
Faci schimb de informatii si in acest mod afli cateva noutati importante. De asemenea, reusesti sa iti maresti cercul de cunostinte. 




Balanta
Astazi atentia ta se indreapta in mod deosebit catre sectorul profesional. Vrei sa ajungi la zi cu toate cererile, asadar te dedici total sarcinilor care vizeaza lucrul. 




Scorpion
Astazi ar fi momentul oportun sa rezolvi cateva probleme importante in plan sentimental. Afla raspunsul la intrebarile care te macina, apoi trage concluziile.  




Sagetator
Atat in plan social, cat si in plan profesional te bucuri de beneficii importante. Ti-ai castigat pe merit  avantajele asadar, satisfactia ta este dubla.




Capricorn
Esti generoasa si toleranta cu persoanele din jur. Ai chef de distractie si de aceea vii cu propuneri tentante pentru prietenii tai.  




Varsator
Dai dovada de o generozitate extrema cu persoanele care-ti solicita ajutorul. Este bine sa fii marinimoasa, dar invata sa privesti dincolo de aparente.




Pesti
Nu esti satisfacuta de viata ta sentimentala, dar incerci sa eviti conflictele majore. Oricat ai vrea, nu poti sa amani la nesfarsit o discutie.  






Aveti grija de voi!
Juli` =*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu