sâmbătă, 2 februarie 2013

Ce reprezinta FEMEIA?

Salutare dragele/dragii mele/mei :*
Femeia - este sonta sufletului fiecăruia dintre noi...
Ea reprezintă un suflet rătăcitor care îşi găseşte loc în inimile noastre, viaţa e scena ei care îi împarte roluri : mamă, soţie, soră sau bunică.


Ce este FEMEIA în viziunea bărbaţilor?


Anonim X, 19 ani
Femeia este mama copiilor dătătoare de viaţă, o fiinţă care face bărbatul fericit, şi el la rîndul lui .


Anonim Y, 16 ani
Cu o femeie - te simţi altfel , mai deosebit! Şi anume asta te face să execuţi diferite ciudăţenii, pe care aşa simplu nu le-ai face niciodata.

Anonim, 19 ani
Citez Eminescu scrisoarea a doua: Azi adeseori femeia, ca şi lumea, e o şcoală unde înveţi numai durere, înjosire şi spoială......


Anonim, 20 ani
Pentru mine Femeia reprezintă FRUMOSUL care există pe pămînt (anume FEMEIA) este partea Inteligenţei...... Este ca un şarpe care poate hipnotiza orice Bărbat... Este în acelaşi timp - atit  bună, sinceră, fidelă, cît şi partea inversă a acestor caracteristici.... Însă toate acestea sunz fleacuri - PE LÎNGĂ-Doar femeia poate fi o MAMĂ şi numai ea poate da viaţă unui copil....Anonim, 16 ani
Pentru mine, femeia este izvorul vieţii şi al dragostei.

Anonim, 22 ani
Pentru mine "femeia" repezintă sensul vieţii fiecărui bărbat. Lămuresc de ce: fiecare bărbat (concretizez bărbat, dar nu o parodie) are scopuri în viaţa sa...să facă bani, să construiască o casă, să se remarcheze printr-o acţiune, să ramînă în istorie... După parerea mea, toate aceste scopuri se limitează în fine la femeie (persoana dragă pe care o ai alături), cea pentru care doreşti să faci tot asta. Cauza tuturor acţiunilor care au loc împrejur. Nu în zadar a fost spus : "cele mai crunte bătălii au fost din cauza femeii".


Anonim, 23 ani
Femeia este un mister aparte,ce te ridică,dar alteori te şi coboară,este înger şi demon.

Anonim, 18 ani

În primul rând.....femeia este sursa vieţii...bărbatul în schimb e doar cheia de contact.

Anonim, 22 ani
De la etapa la care sânt,femeia este completarea bărbatului atât fizic şi moral (nu zic completare in sens rău,vorbesc din perspectiva bărbatului),este cea care îţi dă viaţă,cea care dă sens vieţii tale,şi cea care aduce pe lume o continuare a vieţii tale.

Anonim, 21 ani
Femeia - viaţă !

Anonim, 24 ani
Femeia e omul pe care tot timpu îl vrei lîngă tine, cu care poţi trăi numai că e tare greu, că e ceva ce te face să te simţi un întreg, femeia tot odată e fiinţa care te poate supăra cel mai tare, te face să te dezamăgeşti în ceva foarte tare.

Anonim, 15 ani

Împart în două categorii : Femeia iubită - mama viitorilor mei copii, sensul vieţii şi stimulul meu în viaţă. Femeia la general este o fiinţă răbdătoare, mai puternică la interior şi mai slabă la exterior.

Părerile sunt diverse, însă eu m-am străduit sa păstrez mesajele subiective.
Cam asta e Femeia...

"Sărut FEMEIE, mîna TA! " Dumitru Matcovschi.


Cu multa dragoste,
3 comentarii:

Jos@n spunea...

Femeia este a doua jumatate a unui barbat, ea kreaza fericire shi armonie in sufletul nostru, reda viatsa in mai multe kulori ceia ce singur barbatul nu o poate face, femeia e viatsa ce o continue spre un viitor mai bun decit cel ce il avem in prezent.

Doina spunea...

Merci mult Ion!
Vom lua in consideratie parerea ta!

cu drag,
Julieta

Anonim spunea...

Femeia e cartea cu o copertă formata din pura matematica , care dupa o ecuatie lungă te aduce.la.rezultatul dorit....sau te face sa te mai întorci la anumite paranteze. Iar continutul e pura filozofie. Plina de pagini cu intrebari complicate care.cer răspunsuri simple si plina de povesti de dragoste pe un fundal erotic
Daca găsești cartea perfecta neapărat s o.citesti cu atentie si daca iti place recitește.si.iar recitește pasajele tale preferate. Se va bucura.

Trimiteți un comentariu