luni, 22 aprilie 2013

CONCURS pentru iubitorii de CARTE!


Bună dragii mei :*



Am pregătit un concurs pentru voi, cei care se hrănesc zi de zi cu primordiala hrană sufletească - Cartea.

În acest concurs, PREMIUL va fi cartea "Există viaţă după moarte?" de Anthony Peake , în care se vorbeşte despre :
,,Aveţi din când în când senzaţia aceea ciudată pe care o numim déjà vu? Simţiţi uneori că ştiţi exact ce se va întâmpla în clipa următoare? Aveţi parte de coincidenţe ciudate pe care nu puteţi să le explicaţi? Poate că tocmai în aceste momente, ca într-o străfulgerare, se întrezăreşte adevărata natură a lucrurilor: faptul că, în realitate, retrăim o viaţă pe care am trăit-o deja."

Regulile concursului:

1. Vîrsta participanţilor să depăşească de 13.

2. Să elaboraţi o scurtă opinie creativă pentru care doriţi să obţineţi această carte ,comentînd la comentarii la acest articol. ( De ce doreşti această carte?) ex: Îmi doresc această carte pentru că....
p.s.: se va pune accent pe creativitate şi expunere de gînduri frumoase.


3. Voi alege cel mai frumos comentariu şi cel ma original. (nu se acceptă plagieri de pe internet, vor fi verificate toate opiniile dacă nu coincid  anumite frînturi din internet).




Perioada concursului:

22 aprilie - 1 mai, ora 15:00.

CONCURSUL A EXPIRAT !
Cu multă dragoste,




14 comentarii:

Cristina Ceban spunea...

O carte captivanta, care probabil se bazeaza pe aventura si experienta numita viata, desi aceasta nu este decit o prim etapa intre nastere si moarte. ,,Viatsa dupa moarte” este un pelerinaj a subconstientului,care defapt descrie, reaminteste si descopera experienta miraculoasa a destinului uman, iar fiecare intimpinare fiind unica… descoperind in profunzime cautarile oamenilor simpli! Cartea persupune o dovada a capacitatii si puterii subconstientului individual dind treptat cite un imbold pentru a ofeci posibilitatea de asi descoperi destinul,necunoscutul sau chiar imensa armata a trairilor

Doina spunea...

Cristina, oficial ai intrat in concurs!

Succese!

Ana-Maria spunea...

,,Viață după moarte” -un subiect ce cuprinde misteriosul existenței umane și a experienței noastre de viață.
Îmi doresc această carte pentru că, mereu am fost atrasă de raspunsul acestei întrebari. Eu cred într-un viitor extatic, care an de an se depărtează din fața noastră, dar mereu trăim clipe care ne poartă fără încetare înapoi, în trecut, transformîndu-se într-o senzație de ,,déjà vu” . Autorul ne aduce în viziune unele dovezi deduse din propria experiență și a celor din jurul său și ne ofera posibilitatea de a ne infiltra în adevarata istorie a trăirilor noastre și a conștientiza izvorul propriei existențe.

Doina spunea...

Ana-Maria, oficial ai intrat in concurs!

Succese!

Nina spunea...

Exista viata dupa moarte-NU CRED, desi BUDDHA m-ar contrazice..ei, dar de la un timp incoace, incep sa-i dau dreptate in mai multe la cite a spus el..asa ca..sper ca, in aceasta carte sa gasesc raspunsul, si sa fie unul crestin, ca o fi el buddha, dar tot budist ramine, dar eu fiind crestina, sper sa dau de un raspuns pe masura asteptarilor mele in aceasta carte.
p.s.bravo, foarte buna ideea concursului si premiul e unul binevenit.

Doina spunea...

Nina, oficial ai intrat in concurs!

Succese!

Mihaela spunea...

Dorinta de a cunoaste viata in toate scenele ei,ne indruma acum,aici pe blogul Domnicai, sa ne rupem hainele de pe noi pentru o carte. Doar o carte?Hmm...Nu,nu e o carte,e un tezaur sufletesc ce-si intinde miinile spre noi:cei flaminzi de cunostinte,sa ne spuna-n soapta UN SECRET.
Raportind esenta pur-vizibila a titlului,la existenta mea,ce se confrunta cu puternice conflicte interioare,incerc sa raspund afirmativ,construindu-mi o idee concreta despre conceptul reincarnarii.Uneori,intr-un val de melancolie,meditez:,,Oare chiar pisica are 9 vieti?" sau ,,Voi fi eu un soarece/furnica in viata urmatoare?" Paradoxal,dar sunt ferm convinsa ca voi gasi raspunsul in ,,Exista viata dupa moarte?" de Anthony Peake.
P.S.:Multumim mult Domnica pentru posibilitate!!!

Doina spunea...

Mihaela, oficial ai intrat in concurs!

Succese!

Unknown spunea...

Viata e o ghicitoare,zi de zi ne punem sute de intrebari,dar in acelasi timp cautam si raspunsurile lor.
Cele mai constiente raspunsuri le gasim in carti,de la persoanele care au trecut prin mai multa experienta ca noi.
Pe parcursul vietii intilnim momente cind avem impresia ca nu poate fi solutionata o anumita problema,in acele momente cautam raspuns din orisice sursa care credem ca ne va ajuta(ce contin sfaturi)
De exemplu acum citesc o carte extraordinar de buna "Pe culmile succesului"de Zig Ziglar de unde am cules multa informatie/sfaturi utile, care mau ajutat sa depasesc anumite obstacole si ma vor ajuta si in viitor.
in cartea "Pe culmile succesului",Zig Ziglar scrie si despre cartea "Exista viata dupa moarte?"
Ma captiveaza sfaturile persoanelor care au realizat in viata lor ceva benefic pentru omenire/care si-au atins succesul/visul
Nu conteaza pe ce treapta esti/in ce societate traiesti,conteaza cum gindesti !

Doina spunea...

Galina, oficial ai intrat in concurs!

Succese!

AC spunea...

''He that increaseth knowledge increaseth sorrow ''.....cclesiastes...... de la aceasta maxima reiese ca omul care citeste mai mult se dezamageste in viata reala . Viata reala iti aduce multe dezamagiri doar traind cu cartea poti simti o alta lume un sfat o iesire din bezna in carte gasesti raspunsul la orice intrebare . In viata fiecarui om s-a intimplat déjà vu o senzatie nemaipomenita de mirare ca acest eveniment s-a mai intimplat cu tine , dezorientarea care se petrece in acel moment te pune pe ginduri , incepi sa te gindesti la reincarnare . In viata mea asemenea intimplari au devenit ceva firesc , dar in acelas timp si straniu . eu consider ca aceasta carte este o modalitate de a intelege aceasta senzatie ciudata . Consider ca aceasta carte ma va ajuta sa inteleg unele lucruri la care raspunsul este ceva abstract . O data citind cartea doresc sa m-a afund in lumea care exista dupa moarte .

Doina spunea...

AC, oficial ai intrat in concurs!

Succese!

Penina spunea...

Îmi doresc această carte să văd cum a răspuns autorul la întrebarea care macină întreaga omenire. În ceea ce mă privește, chiar dacă viața mea se va opri aici, pe pământ, vreau să o trăiesc cât mai frumos, să las în urma mea grădini cu amintiri frumoase, edificii ale iubirii și înțelegerii, să fiu de folos umanității!

Doina spunea...

Draga Penina,

imi pare rau, dar concursul a luat sfirsit mai devreme!
Urmariti Aroma Vietii si prindeti alte concursuri.

Cu drag,
Domnica.

Trimiteți un comentariu