joi, 2 mai 2013

Horoscop 02.05.13


Salut dragii mei :*

Ce vă spun azi astrele?

                                      

Berbec

Capacitatea ta de a te focusa scade simtitor astazi, probabil din cauza aerului de vacanta. Vei fi tentata sa visezi cu ochii deschisi si sa te lasi purtata pe aripile imaginatiei. Din fericire, intuitia ta functioneaza la capacitate maxima si te va ajuta sa depasesti orice obstacol s-ar ivi. Astazi esti mai deschisa decat de obicei la noutate si este un prilej minunat pentru a-ti exersa latura artistica.

Taur

Ca sa iti atingi scopurile sau pentru a materializa un plan extrem de important pentru tine, trebuie sa renunti sau sa te detasezi de ceva din viata ta. Poate de o atitudine negativista sau pur si simplu sa te distantezi de o situatie care te solicita mai mult decat este cazul. Simti nevoia sa te concentrezi pe lucrurile cu adevarat importante. Este un moment bun pentru a face o schimbare in viata ta.

Gemeni


Vei atrage in jurul tau multa dragoste si energie pozitiva din partea oamenilor speciali din viata ta. La randul tau, vei simti nevoia sa-i rasplatesti prin mici gesture tandre. Nu iti e teama sa iti exprimi sentimentele atat prin fapte cat si prin cuvinte. Astrele favorizeaza astazi inceputul unei noi prietenii sau a unei povesti de dragoste.

Rac

Esti preocupata de concretizarea unor planuri care iti pot schimba viata pe termen lung. Mare atentie la alegerile pe care le faci astazi si la deciziile pe care le iei. Chibzuieste bine inainte sa tragi o concluzie. Ai o atitudine pozitiva si optimista insa nu vei reusi sa citesti printre randuri iar acest lucru te-ar putea afecta mai mult decat crezi.

Leu

Atitudinea pozitiva si increderea in fortele tale te vor purta cu siguranta pe calea spre success. O femeie din familia ta se va dovedi a fi un sprijin de care aveai nevoie. Este un moment prielnic pentru tine sa iesi in lume si sa-ti faci noi prieteni. Legaturile pe care ti le vei face astazi iti vor fi de folos pe viitor. Pe plan profesional, ai mari sanse ca meritele tale sa fie recunoscute.

Fecioara

Esti inclinata mai mult catre visare si fantezie decat catre concretizarea unor planuri de viitor. Chiar daca nu este caracteristic zodiei tale, astazi nu te vei concentra la fel de mult ca de obicei. Ai grija la oamenii din jurul tau care incearca sa te impresioneze. S-ar putea sa descoperi ca nu sunt manati de cele mai bune intentii.

Balanta

O anumita operatiune care implica un schimb de bani s-ar putea sa nu se desfasoare asa cum te astepti. Prin urmare, bugetul tau va suferi o lovitura destul de puternica. Nu te ingrijora insa prea tare, situatia se va remedia in scurt timp. Chiar daca nu stai chiar pe roze cu banii, astrele vor compensa acest neajuns cu o doza in plus de energie.


Scorpion

Simti nevoia sa te distantezi putin de oameni si sa te concentrezi mai mult asupra sentimentelor tale. Gandurile tale o vor lua pe un fagas negativ si critic astazi. Din aceasta cauza., nu reusesti sa vezi imaginea de ansamblu. Lucrurile nu sunt chiar atat de sumbre pe cat par. Cere sfatul unei persoane cu mai multa experienta de viata care a trecut printr-o situatie asemanatoare. Cu toate acestea, astazi este piatra de hotar pentru un nou inceput.

Sagetator

Astazi vezi lucrurile cu mai multa claritate si vei putea judeca mult mai obiectiv o anumita situatie personala care era pana acum intr-o lumina incerta. Prin urmare, acesta este un moment potrivit pentru a lua o hotarare finala pe care o amani de ceva timp. Comunica mai mult cu oamenii dragi tie sau fa o vizita unui vechi prieten care te va ajuta sa iei cea mai buna decizie.

Capricorn
Din cauza numeroaselor probleme pe care le-ai avut de rezolvat, te-ai neglijat in ultima perioada. Astazi este momentul sa te concentrezi mai mult asupra nevoilor si dorintelor tale. In plus, trebuie sa te deschizi mai mult catre oameni, astfel incat acestia sa stie exact ce asteptari ai de la ei. Exprima in mod direct ceea ce simti iar rezultatele vor fi pe masura.

Varsator

Farmecul tau personal se va rasfrange asupra carierei, reputatiei si a imaginii publice in general. Oamenii te percep ca fiind o persoana tandra cu mare putere de atractie si empatie. Cei mai multi dintre ei se vor oferi sa te ajute in atingerea scopurilor tale. Eforturile tale si deschiderea ta catre nevoile celor din jur vor fi recunoscute si rasplatite.

Pesti

Astazi vei avea parte de pasiune si tandrete. Este momentul perfect pentru a te bucura de compania partenerului tau sau pentru a-ti gasi o potentiala pereche. Te simti mai bine si ai mai multa incredere in fortele tale, prin urmare vei arata mai bine iar forta ta de atractie va fi mai puternica acum ca niciodata.


Cu respect,







0 comentarii:

Trimiteți un comentariu