miercuri, 1 mai 2013

STOP concurs! Rezultate

Salutare dragele mele :*

Astăzi am inchis concursul de carte cu premiul ,,Există viaţă după moarte?" de Peake.



Vreau să menţionez că comentariile incluse în concurs au fost date juriului sub anonimat, ceea ce a permis obiectivitate şi corectitudine, şi juriul acestui concurs a fost profesoara mea de limbă şi literatură română - Doamna Porubin, căreia îi mulţumesc mult pentru ajutorul acordat.

Cîştigătoarea concursului care va primi cartea "Există viaţă după moarte?" de Anthony Peake este CRISTINA CEBAN, cu cel mai creativ şi frumos comentariu.


,, Cristina Ceban22 aprilie 2013, 20:47
O carte captivanta, care probabil se bazeaza pe aventura si experienta numita viata, desi aceasta nu este decit o prim etapa intre nastere si moarte. ,,Viatsa dupa moarte” este un pelerinaj a subconstientului,care defapt descrie, reaminteste si descopera experienta miraculoasa a destinului uman, iar fiecare intimpinare fiind unica… descoperind in profunzime cautarile oamenilor simpli! Cartea persupune o dovada a capacitatii si puterii subconstientului individual dind treptat cite un imbold pentru a ofeci posibilitatea de asi descoperi destinul,necunoscutul sau chiar imensa armata a trairilor "


Felicitări tuturor participantelor şi vă mulţumesc pentru participarea frumoasă !






Cu multă dragoste,





2 comentarii:

Anonim spunea...

"probabil" -cuvant incident care se izoleaza prin virgule
de fapt* (care trebuia, de asemenea, izolat prin virgule)
dupa "individual" - virgula
a-si*
PS: Felicitari! Sper lectura sa mai cizeleze unele erori

Doina spunea...

Drag/dragă Anonim,
Nu am ţinut cont de gramatică, am pus accent pe creativitatea comentariilor, crezi că un profesor de română cu grad înalt nu a văzut aceste greşeli? A văzut.

Condiţia a fost una, cel mai creativ comentariu.

Mulţumesc.

Cu drag,
Domnica.

Trimiteți un comentariu