joi, 1 august 2013

Hai să fim mai buni !

Salut dragii mei :*




,,      Totul s-a întîmplat în rutiera care ducea spre casă. Cu căştile în urechi şi cu muzica Deva Premal care aducea sufletul mai aproape de inimă , fata a observat un om bătrîn cum a urcat peste 15 minute în acel microbus. Aşteptînd vreo 5 minute, simţul legăturii dintre om au reflectat trăsăturile fizice (ochii albaştri întristaţi - ca cerul după ploaie, recenţi dintr-o intervenţie chirurgicală ,,cataractă",  faţa ridată şi părul cenuşiu care depăna timpul ireversibil) . Acel bătrîn semăna cu bunicul fetei care stătea aşezată...
         În ziua de astăzi, e rar întîlnit ca un tînăr să ofere locul unei persoane vîrstnice, (probabil din motivul ,,prea-încăpăţînării" ). Fetiţa oferă locul altor persoane foarte rar.
Acelui bunel i l-a oferit :

- Îmi cer scuze, vă puteţi aşeza în locul meu.

- Nu, totul e bine, eu în curînd cobor.
- Vă rog, eu mă scol de pe scaun, dvs aşezaţi-vă.
- Mulţumesc domnişoară. (cu lacrimi ascunse în ochi)

       Stînd în picioare şi ascultînd muzică în căşti, peste 45  de minute bunelul coboară şi o priveşte în ochi, nu-i zice nimic, de ce? Privirea îndurerată spunea totul.
Simţul care leagă oamenii trebuie ascultat. Inima nu poate să-ţi vorbească, de aceea, îti trimite simţurile şi mesajele care pătrund în suflet înainte ca să ajungă la tine.
       În timp ce bunelul stătea aşezat, fata stătea în picioare, EA avea artrită, dar nu a simţit durere; mai lipsea şi un fluture, în rest totul a fost clar. "



HAI SĂ FIM MAI BUNI !
                      




Cu multă dragoste,





2 comentarii:

Mihaela spunea...

Adevarat Domnicel trebuie sa fim mai buni,doar Dumnezeu spune "Ajuta-ti aproapele",iar aproapele este fiecare pamintean!Te admir pentru blogul tau sclipitor ce ne sfatuie doar de bine si ne ofera informatie folositoare si importanta!!

Doina spunea...

Îţi mulţumesc foarte mult , Mihaela !!!

Pentru asta trăim, să aducem bunătate în sufletele oamenilor!

Cu mult drag,
Domnica
<3

Trimiteți un comentariu