marți, 21 februarie 2012

Horoscop pentru astazi! 21.02.12 =P

Salut printzesele ! =P
Astazi iarasi va voi pune la dispozitia voastra horoscopul magic..

enjoy it!! =*


Berbec

Ti-ai fixat obiective noi pentru viitor. Cele mai recente descoperiri te-au determinat sa acorzi o atentie mai mare prioritatilor din viata ta.

Taur

Faci progrese deosebite la locul de munca si efortul tau va fi apreciat. Ai primit influente pozitive din partea unui prieten, pastreaza-l aproape.

Gemeni

Esti bucuroasa astazi si iti doresti sa impartasesti cu toata lumea sentimentele tale. O veste foarte buna se afla in spatele dispozitiei tale.

Rac

Ai impresia ca viata ta a luat o intorsatura brusca si nu intelegi ce se petrece. Schimbarile nu sunt majore si nici nu par sa-ti afecteze viitorul, trebuie doar sa te obisnuiesti.

Leutza

Te gandesti obsesiv la o persoana din anturajul tau si s-ar putea sa starnesti banuieli. Detaseaza-te si adopta un comportament natural daca vrei sa eviti discutii.

Fecioara

Te cuprinde un sentiment de neliniste. Simti nevoia sa te relaxezi pentru a reusi sa iti aduni gandurile. Ia cat mai repede o pauza.

Balanta

Te preocupa anumite probleme casnice. Vrei sa faci cateva modificari in casa si ai nevoie de opinii avizate. Cere ajutor, altfel o sa fii coplesita.

Scorpion

Ti-ai propus sa fii mai rabdatoare cu persoanele din jurul tau. Ai facut progrese in ultimele zile, dar astazi o sa fii provocata.

Sagetator

Grijile cotidiene iti distrag prea mult atentia si nu reusesti sa lucrezi eficient. Gandeste pozitiv si nu te mai lasa influentata atat de usor.

Capricorn

Azi ai oportunitatea sa iti pui in practica idei importante. Bucura-te din plin de sansa primita si impresioneaza in mod placut persoana iubita.

Varsator

Ar fi momentul sa reflectezi cu atentie asupra celor mai recente evenimente din viata ta. Poate ai luat hotarari bruste si acum ai vrea sa remediezi situatia.

Pesti

Astazi ti-ai propus sa te relaxezi si de-abia astepti sa ajungi acasa. Totusi, asteapta-te la o surpriza, mai exact la o vizita neanuntata.

Cam atit =*
Va pupa,
Julieta`

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu