luni, 23 aprilie 2012

Horoscop 23.04.2012

Buna dragele mele! =*


Am pregatit pentru azi HOROSCOPUL =))



Let`s begin)


Berbec

Traversezi o perioada plina de emotie si incertitudini. Ai nevoie de sprijinul unei persoane de incredere, care sa te asculte si sa iti ofere sfaturi.

Taur

Orice activitate care implica discutii si negocieri va fi prielnica astazi. Te descurci foarte bine in rolul de mediator si faci o impresie placuta.

Gemeni

Incepi sa privesti mai atenta in jurul tau si remarci ca nu este totul asa cum pare la o prima vedere. Ai putea sa fii dezamagita de anumite persoane.

Rac

Ai tendinta sa fii prea aspra cu persoanele care nu merita. Intentiile tale sunt bune, dar trebuie sa le exprimi cu mai multa caldura.

Leu

Gandeste pozitiv si o sa vezi viata intr-o alta culoare. Chiar daca intampini o nereusita, mergi mai departe si nu-ti pierde speranta.

Fecioara

Te simti pregatita sa faci fata unei provocari grandioase in plan profesional. Norocul ar putea sa fie de partea ta, trebuie doar sa ai grija la comunicare.


Balanta

Arunca o privire mai atenta in jurul tau. Cauti mai multe raspunsuri, dar adevarul ar putea sa fie mai aproape decat crezi.

Scorpion

Esti inconsecventa si nu iti respecti termenul de lucru in plan profesional. Fii mai atenta si concentreaza-te asupra prioritatilor.

Sagetator

Astazi ar putea sa fie ziua ta norocoasa. Te bucuri de un moment special, cand ai putea sa te remarci, asadar nu rata oportunitatile care se ivesc. 

Capricorn

Sectorul romantic se situeaza in topul prioritatilor tale in aceasta zi. Ai temeri majore si ai vrea sa iti lamuresti cat mai curand sentimentele.

Varsator

Te lasi dominata prea mult de instincte si uiti de ratiune. Nu te mai grabi, gandeste-te de doua ori si apoi ofera un raspuns.

Pesti

S-ar putea sa spui lucruri pe care o sa le regreti astazi. Fii mai rabdatoare si lasa de la tine daca vrei sa eviti dispute majore. 




Enjoy it!

With LOVE,
Julieta` =*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu