duminică, 27 mai 2012

Horoscop 27.05.12 =))))

Saluut dears =*

Pentru azi va prezic astrele =P




Berbec
Ai tendinta sa neglijezi persoane dragi din jurul tau. O sa primesti reprosuri daca nu-ti revizuiesti atitudinea cat mai repede.


Taur
Iti faci griji pentru situatia ta financiara. Este tarziu pentru procese de constiinta daca ai facut excese. Data viitoare fii mai prudenta.  


Gemeni
Astazi trebuie sa faci un efort pentru a-ti tempera iesirile nervoase. Gesturile tale pot sa provoace un conflict serios in plan sentimental.


Rac
Nu esti sigura pe fortele proprii astazi, de aceea ar fi ideal sa eviti anumite intalniri. Oricat ti-ai dori, nu o sa fii convingatoare.  


Leu
Te straduiesti sa tii departe de urechile celorlalti o veste buna. Gandurile tale au legatura cu viata sentimentala pe care iti doresti s-o protejezi.  


Fecioara
Ti-ai propus sa iti petreci majoritatea timpului cu familia sau prietenii. Ai traversat o perioada tensionata si acum cauti liniste. 


Balanta
Astazi ai oportunitatea sa iti pui in evidenta latura artistica. Poti sa faci o buna impresie si de aici o sa-ti formezi legaturi importante.  


Scorpion
Un prieten ti-ar putea solicita ajutorul astazi. Te simti vinovata pentru ca trebuie sa refuzi, dar uneori trebuie sa iti pui propriile interese pe primul plan. 


Sagetator
O intalnire intamplatoare este inevitabila astazi. Ai parte de o surpriza de proportii si nu stii cum sa reactionezi. Toate se intampla cu un scop.  


Capricorn
Esti generoasa si toleranta astazi. Vrei sa faci tuturor pe plac si ai un chef nebun de distractie. Optimismul tau va fi contagios. 


Varsator
Anumite intarzieri iti dau astazi planul peste cap si acest lucru iti cauzeaza nemultumiri mari. Trebuie sa astepti, nu ai altceva de facut. 


Pesti
Incearca sa nu faci acuzatii daca nu ai argumente care sa-ti sustina afirmatiile. Infraneaza-ti impulsurile de moment si va fi mai bine.  




Atit,
Va pupa,
Julieta` =**



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu