vineri, 26 octombrie 2012

Ce ne zic astrele pentru astazi?

Buna dragele mele, =*


Ce sa faceti, ce sa nu faceti, ce va indemnam sa faceti, ce veti face? Cam asa suna horoscopul nostru, deci sa aflam.



Berbec

Ai foarte multe asteptari si o parte din dorintele tale ar putea sa se indeplineasca azi. Trebuie sa iti pastrezi increderea.


Taur

Ai in gand sa iti planuiesti o adevarata strategie pentru a-ti imbunatati sectorul financiar. Ideile tale ar putea sa dea rezultate.


Gemeni

Ai ocazia sa participi la cateva dezbateri interesante. Poti sa iti sustii parerea cu argumente solide; o sa iesi in evidenta.


Rac

Ai ocazia sa iti pui in valoare cateva dintre abilitatile tale. Indrazneste sa iesi in fata si o sa ai multe motive de bucurie.


Leu

Ar fi momentul oportun sa arunci o privire in urma. Ai putea solutiona chiar anumite probleme care te ingrijoreaza de mult.


Fecioara

Ai foarte multe idei si reusesti sa propui solutii utile la locul de munca. Poti sa-ti imbunatatesti situatia financiara.


Balanta

Ar trebui sa iti folosesti imaginatia si in scop pozitiv. Auzi zvonuri false si iti faci prea multe griji fara rost.


Scorpion

Ai motive de bucurie astazi. Reusesti sa capeti incredere mai mare in fortele proprii si remarci ca sfaturile iti sunt ascultate.


Sagetator

Astazi poti sa te remarci in fata celorlalti. Inspiri incredere si poti sa primesti propuneri avantajoase in plan financiar.


Capricorn

Chiar daca nu te bucuri de prea multa popularitate la locul de munca, ai ocazia sa castigi foarte multa atentie acasa. Respecta ce ai promis.


Varsator

Ar fi mai bine sa nu te implici in problemele altora. Astazi stai departe de conflicte si o sa-ti pazesti spatele.


Pesti


Nu trebuie sa faci excese ca sa-i impresionezi pe altii. E de ajuns sa fii tu si o sa ai mai multe de castigat in viitor.




With LOVE,
Julieta` :*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu