duminică, 18 august 2013

Lecţie pentru a te realiza, aici şi acum.





Niciodata nu ceda în faţa viselor tale!

Ai un scop, atinge-l, nu privi în urmă sau spre viitor, AICI şi ACUM realizează-te.
Momentele pot fi unice, savurează clipa, trăieşte-o aşa, încît să nu regreţi mîine. Visele tale sunt puternice şi tind spre împlinire doar atunci cînd crezi în ele cu adevărat şi le ajuţi prin unicile chei care ţi se aruncă în suflet : SPERANŢA şi CREDINŢA.
Nu lua în consideraţie părerea altora, tot ceea ce faci şi urmează să faci se datorează faptului că eşti ambiţios şi vreai să fii CINEVA , să te deosebeşti din mulţime. Munceşte, munceşte şi iar munceşte. Aceasta este cea mai bună testare. Munca niciodată nu a rămas nerăsplătită. Experienţa depusă se va reflecta într-o bună zi.
Vorbele, critica, invidia sunt doar nişte provocări la care trebuie să zîmbeşti mîndru, pentru că ţie ţi-a fost dat să fii luat în seamă, înseamnă că valorezi şi nu eşti ca toţi ceilalţi.
Oamenii neînsemnaţi şi care nu îşi cunosc atuurile întotdeauna rămîn acolo unde şi-au dorit, ei niciodată nu o să fie criticaţi, invidiaţi, din contra - încurajaţi pentru locul pe care şi l-au ales, rămînînd în umbră. Pe cînd cei decişi sunt împiedicaţi ca să nu le fure "pîinea" , doar prin muncă şi optimism mergi pe drumul cel bun şi ajungi la un nivel înalt, demn de ceea ce faci şi de cine eşti.
Omul, totuşi , trebuie sa posede acele valori şi calităţi pentru care poartă numele de  "OM" : iubirea, demnitatea, veneraţia, ambiţia, generozitatea, educaţia, iertarea , pacea şi multe altele care ar trebui nu doar să le cunoaştem, dar să le recunoaştem şi simţim atunci cînd le aducem din abstract în real.

Tot ceea ce faci, depinde de tine şi de măsura în care o faci. Caută-ţi locul pentru care ai fost zămislit şi dezvoltă ceea ce ai, pentru că fiecare dintre noi a fost înzestrat cu un talent, îl cauţi şi îl dobîndeşti prin muncă sau îl laşi să putrezească pe vreun raft sau în vreun sertar? Rămîne sa alegi.

Urmează-ţi visele , aici şi acum.

©

,,Idealurile care au luminat calea mea, și de fiecare dată mi-au dat un nou curaj de a înfrunta viața cu bucurie, au fost: Bunătatea, Frumusețea și Adevărul. Subiectele banale ale eforturilor umane: posesiunile, succesele exterioare, luxul, întotdeauna mi s-au părut vrednice de dispreț." Albert Einstein






Cu multă dragoste,


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu