joi, 16 februarie 2012

Numerologia in viata omului!! =)

Numerologia are un rol deosebit de important in viata omului.
Datorita cifrei sau numarului care caracterizeaza persoana,putem afla mai multe despre noi insine,multe alte calitati ale noastre.


Acum o sa va spun cum putem sa aflam numarul destinului nostru.. =)

1. Calculeaza cifrele datei de nastere pana obtii un singur numar. Ca sa poti calcula cifra numelui tau ti-am pus la dispozitie un tabel pentru a sti ce numar ii corespunde fiecarei litere.Dupa asat calculezi numarul datelor de nastere.

A, S, J = 1
D, M, V = 4
G, P, Y = 7
B, K, T = 2
E, N, W = 5
H, Q, Z = 8
C, L, U = 3
F, O, X = 6
I, R = 9

Pentru exemplu:
1. Calculam cifra numelui, ex: Sirbu Iana => 1+9+9+2+3+9+1+5+1 = 40 = 4+0 = 4

2. Calculam cifra datelor de nastere, ex: 2.08.1993 => 2+0+8+1+9+9+3 = 32 = 3+2 = 5

3. Si in final calculam cifra destinului
Adunam acele doau rezultate de la nume si date de nastere => 5+4 = 9

In final cifra destinului este 9,asa va puteti afla intradevar cien sunteti.. =)
Mai jos o sa va afisez semnificatiile cifrelor destinelor..



Numarul 1

1 este numarul Genezei. Prima cifra din numerologie descrie o personalitate puternica. Esti o persoana hotarata si energica, intotdeauna dornica sa iesi pe primul loc. Ambitia este calitatea ta definitorie, dar incapatanarea te indeparteaza deseori de la victorie. Greu de multumit, nu reusesti mereu sa te opresti la timp. Destinul vietii tale este presarat cu reusite dar si cu obstacole.

Trebuie sa ai mai multa rabdare. Invata sa fii mai ingaduitoare. Independenta nu o sa te ajute de fiecare data. Iti va fi de folos in cariera, dar iti va ingreuna comunicarea in viata de cuplu.

Numarul 2

2 este considerata cifra adevarului si a frumusetii. Este vazut ca un numar feminin negativ, dar totodata indica un caracter dual, deseori nehotarat. Sensibilitatea este calitatea definitorie a personalitatii tale. Esti o persoana entuziasta si comunicativa, dornica sa fie de folos in viata celorlalti. Acest lucru se intoarce uneori impotriva ta, deoarece exagerezi cu posesivitatea. Te victimizezi cand primesti reprosuri si cazi usor prada depresiilor. Trebuie sa dai dovada de tact, sa fii mai severa si rezervata. Depinzi prea mult de ajutorul celorlalti.

Numarul 3

3 este o cifra plina de semnificatii. Indica talent, creativitate si o imaginatie bogata. Personalitatea ta este puternica si te ajuta deseori sa iesi la liman. Faci o impresie buna in general, dar nu poti sa ascunzi imaturitatea. Ai foarte multa incredere in tine si te arunci in valtoarea vietii fara sa tii cont de avertismente. Intampini probleme cand trebuie sa te concentrezi si esti luat pe nepregatite. Raspunzi imediat la provocari dar nu vei razbi fara disciplina. Curajul nu inseamna totul.

Numarul 4

Cifra 4 indica o persoana dificila si impulsiva. Personalitatea ta este plina de contraste. Rebela si nonconformista, nu accepti sa ti se impuna ceva. La polul opus, dai dovada de generozitate si iti doresti armonie in jurul tau. Trebuie sa inveti sa te controlezi, sa privesti viata intr-un mod strategic. Cel mai greu iti este sa te opresti la timp. Nu ti-e frica de necunoscut, dar deseori schimbarile te prind pe picior gresit.

Sub influenta cifrei 4, destinul tau se anunta plin de obstacole. Incertitudinea iti defineste activitatea in viata sentimentala. Ti-e greu sa te adaptezi, de aceea schimbi deseori locul de munca. Foloseste-te de inteligenta si atrage norocul de partea ta. Invata sa construiesti.

Numarul 5

Cifra 5 indica o persoana care iubeste aventura. Intotdeauna vei arata mai tanara decat esti. Esti mereu pe picior de plecare, te plictisesti usor si pleci inainte sa ceri explicatii. Pari superficiala la prima vedere si in viata o sa ai de pierdut din aceasta cauza. Excelezi in domeniul comunicarii si iti faci foarte usor prieteni. Iti place sa te distrezi; nu pui mare pret pe loialitate. Ai nevoie de disciplina daca vrei sa reusesti.Deseori proiectezi o imagine falsa, care iti distruge relatiile cu ceilalti. Invata sa daruiesti si dezvaluie-ti adevaratele sentimente. Destinul vietii te va rasplati pentru eforturile tale. Trebuie doar sa iti disciplinezi toleranta, sa iti reprimi instinctele negative.

Numarul 6

Cifra 6 indica o personalitate echilibrata. Esti o persoana hotarata si responsabila care apreciaza ordinea in viata. Nu iti plac jumatatile de masura. Ti-e frica de necunoscut si refuzi sa te aventurezi in viata. Alegi simplitatea, dar anumite experiente te-ar ajuta sa te dezvolti. Compasiunea si sinceritatea te transforma intr-o victima usoara pentru profitori. O sa petreci mult timp singura incercand sa cauti greselile din spatele esecurilor. Destinul vietii te va obliga sa inveti lectia autoapararii.

Numarul 7

Cifra 7 caracterizeaza o persoana vulnerabila. Ti-e teama sa iti exprimi emotiile si te simti cel mai bine in singuratate. Te confrunti cu probleme cand esti in centrul atentiei, deoarece te simti analizata cand esti privita. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine. Nu-ti fie teama sa iti deschizi sufletul in fata persoanelor de incredere. Din prea multa prudenta comiti foarte multe greseli in viata.

Esti sceptica si putini reusesc sa-ti castige increderea. Trebuie sa te bucuri mai mult de frumusetea vietii. Sa cazi si sa te ridici pentru a invata sa distingi raul de bine. Exploreaza-ti firea analitica.

Numarul 8

Cifra 8 indica o persoana independenta. Judeci deseori dupa aparente si intimidezi cu usurinta prin caracterul dur. Esti o persoana incapatanata si ambitioasa. Un esec nu va face decat sa iti starneasca dorinta de a invinge. Destinul vietii te va culca de multe ori la pamant. Trebuie sa inveti sa astepti, sa ii tratezi cu seriozitate pe cei din jurul tau. Te poti transforma cu usurinta intr-un singuratic. Ai de ales mai multe cai din viata. Important este sa iti stapanesti impulsurile. Ascunzi o fire sentimentala.

Numarul 9

Cifra 9 defineste o persoana idealista si visatoare. Reusesti sa-ti construiesti singura norocul prin curaj si initativa. Infatisarea si carisma te ajuta sa obtii ce iti doresti. Te multumesti cu putin in viata, dar cu toate astea fericirea se lasa asteptata. Cand foarte sincera, cand intoleranta, nu reusesti sa te adaptezi. Trebuie sa triesti mai mult cu picioarele pe pamant.Proiectezi anumite imagini, dar destinul tau nu arata asa cum ti-l inchipui. Trebuie sa lucrezi mai mult cu psihicul tau. Invata sa accepti adevarul chiar daca doare. Ierti prea usor. Invata sa privesti oamenii asa cum sunt si nu-i mai imagina asa cum ti-ai dori sa fie.

Numarul 11

Se spune ca 11 este numarul succesului si al aventurii. Aceasta cifra carcterizeza o persoana intuitiva si energica. Iubesti provocarile si riscul este premanent prezent in traiectoria vietii tale. Traiesti intr-o lume a utopiilor si nu de putine ori pierzi contactul cu realitatea. Nu poti sa obligi pe toata lumea sa se miste in ritmul tau. Invata sa te adaptezi daca vrei sa te bucuri cu adevarat de fericire. Alegi mereu calea cea mai dificila pentru a-ti rezolva problemele. Destinul te aduce deseori aproape de victorie.

Numarul 22

22 este cifra schimbarii. Esti o persoana curioasa, aflata mereu in cautarea adevarului. Nu iti doresti perfectiunea dar ti-ai dori sa iti traiesti viata dupa standardele pe care ti le-ai fixat. Nu vrei sa recunosti, dar iti place sa conduci. Ar trebui sa iti folosesti spontaneitatea in avantajul tau. Nu-ti lipseste curajul, dar deseori nu lasi impresia pe care ti-o doresti celor din jur. Fii mai afectuoasa daca iti doresti la randul tau sa primesti tandrete. Destinul vietii tale o sa te supuna la mai multe incercari pana o sa iti asumi lectia responsabilitatii.

p.s.: sper ca va placut..va pup..
astept comentarii sa-mi spuneti ce numar aveti =P

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu