joi, 16 februarie 2012

Horoscop doar pentru VOI =))

Salut dearss !! =*

Pentru astazi un horoscop delicios =P

Enjoy it..



Berbec

Vrei sa te faci inteleasa, dar nu iti exprimi cu claritate ideile. Sau intentionezi sa semeni indoiala, pregatindu-i astfel pe ceilalti pentru o veste importanta

Taur

Te bucuri de o perioada romantica. Savureaza clipele, dar ai grija sa ramai totusi cu picioarele pe pamant. Urmareste cu atentie evolutia lucrurilor.

Gemeni

Trebuie sa depui mai mult efort pentru o relatie trainica. Te implici foarte mult in plan profesional si esti amabila cu prietenii care-ti cer ajutorul. Adopta acelasi interes si cand este vorba de tine.

Rac

Esti incantata de mesajele pe care le primesti astazi. Intuitia ta ti-a fost si de aceasta data de mare ajutor. Inca o data, invata sa ai mai multa incredere in fortele proprii.

Leu

Se anunta o zi tensionata pentru tine. Iti scapa de sub control o situatie pe care ai manevrat-o cu grija. Nu e totul pierdut, dar trebuie sa ai foarte multa rabdare.

Fecioara

Nu te grabi sa acuzi inainte sa te pui in locul celuilalt. Fii mai indulgenta si incearca sa nu-i mai intimidezi pe cei din jur prin atitudinea ta.

Balanta

Pierzi prea mult timp analizand detalii nesemnificative. Urmeaza-ti intuitia si actioneaza in consecinta. Amani de prea multa vreme o intalnire importanta.

Scorpion

Astazi iti este mai usor sa-ti exprimi emotiile. Nu mai vrei sa te ascunzi si alegi calea cea mai simpla pentru a obtine raspunsurile dorite.

Sagetator

Iti incepi ziua vesela, cu un zambet debordant pe chip. Ti-ai facut multe planuri si in lista prioritatilor se situeaza o intalnire importanta.

Capricorn

Ai un program bine stabilit pentru aceasta zi si refuzi cu desavarsire sa te abati de la el. Fii maleabila si invata sa te adaptezi in situatiile speciale.

Varsator

Cand te asteptai mai putin, primesti un ajutor nesperat. Aceasta intamplare iti schimba total dispozitia si iti readuce zambetul pe buze.

Pesti

Primesti cateva reprosuri astazi si iti este teama sa-ti mai exprimi gandurile cu voce tare. Ignora-ti premonitiile si spune ce simti.

Va puup.. =**

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu