marți, 7 februarie 2012

Ceva interesant..enjoy it! =)

Salut printzesele!!! =)
Uff..azi am avut o zi foaarte grea...o zi cu aglomeratie,in general o zi incarcata,ba chiar foarte =( ..insa asta nu ma impiedica sa plasez ceva pe blog =P



Astazi va voi scrie niste porunci care sa tina o relatie de durata :

1. Increderea este baza

Increderea este baza unei relatii. Nu se poate vorbi despre un cuplu daca nu exista incredere. Se castiga de la inceput, se invata cu rabdare si se dezvolta pe parcursul timpului. Intr-o relatie matura nu se rezuma totul doar la teama de a nu fi inselat. A avea incredere inseamna a fi sincer. Comunicarea este la fel de importanta si necesara pentru o legatura stransa.



2. Respectul nu trebuie sa dispara

Respectul este un alt ingredient esential intr-o relatie de durata. Mai mult decat o porunca, este o regula care nu ar trebui incalcata. Aprecierea intr-o relatie inseamna sa fii atenta cu cel de langa tine, sa-i intelegi sentimentele si sa-l asculti atunci cand vrea sa iti vorbeasca. Respectul se construieste din lucruri simple in mod natural.



3. Discuta toate nemultumirile

Vorbeste despre ceea ce simti. Recunoaste ce te deranjeaza si nu astepta ca problemele sa se rezolve de la sine. Nemultumirile adunate in timp se transforma in frustrari si sentimente negative. Poate nu este usor sa fii sincera, dar este singura modalitate prin care poti sa ajungi la o intelegere.


4. Nu adormiti certati

Relatia perfecta nu exista. Idealul este altfel pentru fiecare si este normal sa apara diferente de opinii intr-un cuplu. Tensiunile trebuie solutionate pe moment, chiar daca furia iti acapareaza judecata si primul gand este sa abandonezi lupta. Nu adormiti niciodata certati, ci incercati mai degraba sa descoperiti ce a declansat disputa dintre voi doi. Orgoliul, tacerea impusa si privirile intepatoare de dimineata nu ajuta la nimic.




5. Umorul este binevenit

Glumele nevinovate pot face adevarate minuni intr-o relatie. De aceea, umorul este binevenit oricand in cuplu. Sparge monotonia si poate solutiona un conflict aprins. Sa treci peste nemultumiri cu zambetul pe buze este o abilitate excelenta, care merita exersata.



6. Verifica zvonurile

Inainte sa acuzi, verifica intotdeauna zvonurile. Fara foc nu iese fum, dar asta nu reprezinta o scuza pentru o criza nefondata de gelozie. Asadar, nu te apuca sa tragi concluzii pana nu stii exact toate amanuntele.



7. Gandeste cu voce tare

Fie ca este vorba de un compliment sau un repros, intotdeauna gandeste cu voce tare. Fa-l si pe celalalt partas la gandurile tale, daca iti doresti sa te implici cu adevarat intr-o relatie pe termen lung.

8. Recunoaste-i meritele

Iubitul tau are dreptul sa stie ca te simti mandra de el. Complimenteaza-l fara retineri si recunoaste-i meritele. Chiar daca face pe durul, aprecierea ta sincera ii va incalzi inima.


9. Spune “Te iubesc”


Nu in ultimul rand, spune "Te iubesc" de fiecare data cand simti. Este mai mult decat o porunca esentiala pentru o relatie de durata. Aceste cuvinte au o semnificatie deosebita. Nu-ti fie teama sa iti exprimi afectiunea.



sursa : kudika.ro

p.s.: Iubeste si vei fi iubit/a!!!

Va pupacesc!!! =*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu